editKeukens online plannen
import_contactsKeukenjournaals
neola-keukens

neola-kitchens

live, love, cook

neola-kitchens zijn zo individueel en modern als uzelf. Ontdek onze keukens en laat u inspireren: In een neola-kitchen beleeft u unieke momenten van plezier. Ons veelzijdige en modern assortiment weerspiegelt de verfijnde keuken van vandaag. Een must dus voor stijlvolle koks met passie.

Alle neola-kitchens kunnen speciaal aan uw behoeften en ideeën worden aangepast – elke planning is daarmee uniek. Onze meubels zijn overigens „Made in Germany“ en worden gekenmerkt door maximale kwaliteit en duurzaamheid.

Ontdek de keukententoonstelling
Keukenjournaal

import_contactsimport_contactsUnieke designs en praktische keukenoplossingen voor uw huis import_contactsUnieke designs en
praktische keukenoplossingen voor uw huis

Licht & functies

Zet uw keuken perfect in scene! LED-spots, verlichte schappen of LED-lichtlijsten zorgen voor een sfeervol geheel. Lades met binnenverlichting en uittrekbare stekkerdozen vergemakkelijken de dagelijkse bezigheden in de keuken en onderstrepen het ingenieuze keukenontwerp. Een geïntegreerd soundsystem met Bluetooth zorgt voor akoestische highlights.

Meer weten
Merkapparatuur

Met neola-kitchens kunt u vertrouwen op beproefde merkkwaliteit – ook bij apparatuur! Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten en kunnen rekenen op onze leveranciers. Voor uw keuken kunt u uit kwaliteitsmerken kiezen.

Naar onze merkapparatuur

Keuken & meer

Meer dan alleen een keuken! Met neola richt u uw huis in, zoals u dat wilt. Of het nu gaat om bevoorrading of afwaswerk: Dankzij slim geplande ruimten voor uw huishouding en optimaal benutte kasten is uw uitrusting altijd goed georganiseerd en binnen handbereik. Hiermee perfectioneert u uw dagelijkse bezigheden.

Meer weten
Dealer zoeken

placeplaceVind de juiste keukenstudio voor neola-kitchens bij u in de buurt. placeVind de juiste keukenstudio voor
neola-kitchens bij u in de buurt.
Afspraak
Bij een dealer bij u in de buurt
* Verplichte velden